Ön itt jár: > >

A nagy Kamado Vásár - Kerámia Grillek Vására (Augusztus 9-10)

A nagy Kamado Vásár - Kerámia Grillek Vására (Augusztus 9-10) A Kamado Grillek népszerűsége villámgyorsan és folyamatosan növekszik Magyarországon. Összeszedtük a világ legnépszerűbb kamado grillsütőit, és elhatároztuk, hogy egy két napos vásár keretében bemutatjuk nektek. Célunk nem titkolt: szeretnénk, ha a páratlanul nagy kínálatból minél többen döntenétek úgy, hogy ezen a két napon választjátok ki a saját kerámia grillsütőtöket. Ehhez szeretnénk nektek a legnagyobb segítséget megadni:
Pénteken lehetőséget teremtünk arra, hogy bármely típusú és méretű Kamado grillünket kipróbáljátok, és megtapasztaljátok a Kerámia grillezés szépségét és végtelennek tűnő lehetőségeit. Hozd magaddal a kedvenc ételedet, alapanyagodat, és próbáld ki a sütést bármely grillünkön. Találkozhatsz olyanokkal, akik már több Kamado grillt is kipróbáltak, és szívesen segítenek neked a márkák, méretek, típusok közötti eligazodásban. Aznap csak akkor nem fogsz grillt találni, ha nem akarsz!

Szombaton két országos hírű grillszakács mutatja majd be nektek, hogy hogyan is érdemes egy Kamado grillen sütni. Serényi Zsolti és Pataky Peti gondoskodnak majd arról, hogy mindent megtudj a grillezésről, és úgy válassz magadnak grillsütőt, hogy az a lehető legtudatosabban történjen. 

Várunk titeket szeretettel és teljes odaadásunkkal. Azért vagyunk, hogy együtt megtaláljuk számodra a legjobbat!
Tartalomhoz tartozó címkék: hír grill

Keresés